Konkurransevilkår

  1. Ved å melde deg på denne konkurransen gir du Burger King tillatelse til å benytte ditt musikkbidrag i sine kanaler.
  2. Konkurransen er åpen for alle personer, med internettilgang og gyldig e-postadresse, bosatt i Norge. Dersom vinneren er under myndig alder, må utgivelsen av premien være godkjent av foresatte.
  3. Vinneren (1 person) velges basert på kvalitativ vurdering av musikk-bidraget, foretatt av en jury i samarbeid med Burger King. Vinneren vil bli kontaktet per e-post, eller tlf med videre informasjon om premieringen og vilkårene knyttet til konkurransen. Juryens avgjørelse er endelig og kan ikke bestrides.
  4. Ved å laste opp et bidrag bekrefter du at du har rettigheter til alle lydeffekter brukt i bidraget. Det vil si at dersom du har supplert med eksterne lydeffekter, er det ditt ansvar at du har rettighetene til bruken av disse. Burger King Norge står ikke ansvarlig for eventuelle rettighetsbrudd.
  5. Deltakere av konkurransen må være villig til å la Burger King dele opplastede bidrag via sine kanaler, da både eksternt og internt.
  6. Premie overleveres etter avtale med Burger King.
  7. Som deltaker i konkurransen Music is King godtar du at Burger King kan bruke ditt navn og bidrag i annonsørinnhold i Burger Kings egne kanaler, i forbindelse med omtale av konkurransen.
  8. I tråd med GDPR vil ingen personlig informasjon bli delt med tredjepart eller brukt til andre formål. Alle personopplysninger som blir gitt i forbindelse med konkurransen, vil bli slettet når konkurransen er over.
  9. Burger King samler inn ditt navn, din e-post og kontaktdetaljer, for å kunne verifisere vinneren av konkurransen. Vinneren vil bli trukket basert på en musikkfaglig jury (se punkt 3). For å kunne delta i konkurransen må du oppgi dine opplysninger. Det er Burger King som er ansvarlig for behandlingen av dine personopplysninger. Hvis du har spørsmål om dine personopplysninger kan du kontakte oss på musicisking@burgerking.no. Hvis du er misfornøyd med behandlingen av dine personopplysninger kan du klage til datatilsynet på datatilsynet.no. Du har rett til å be om å få innsyn, be om sletting, retting, begrenset behandling, protest og dataportabilitet av dine personopplysninger.
  10. Om du ikke lenger ønsker å delta i konkurransen, kan du når som helst sende oss en mail på musicisking@burgerking.no. Ditt bidrag sammen med din informasjon vil da bli permanent slettet.